Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Twee jonge mensen planten een boom, op de achtergrond staat een Arriva-bus.

Waar we voor gaan

Arriva staat als vervoerder midden in de samenleving. We besteden veel aandacht en tijd aan de hoogst mogelijke kwaliteit van ons openbaar vervoer en daar houdt onze verantwoordelijkheid niet op. Wij willen een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving als geheel. Maatschappelijk en verantwoord. Hier zetten we ons iedere dag weer voor in.

Dat doen we specifiek voor drie thema's.

MVO beleid

We staan voor de veiligheid van onze medewerkers en reizigers. Alles wat we doen, doen we op een eerlijke manier. Met zo min mogelijk negatieve effecten op de samenleving. Verantwoord dus. En daar zijn we met z’n allen trots op.

2022 MVO Beleidsverklaring

MVO Jaarverslag

We maken onze MVO-activiteiten jaarlijks terugkijkend inzichtelijk in een MVO Jaarverslag. Bekijk hier het actuele MVO Jaaroverzicht van 2022. 

MVO Jaarverslag Arriva 2022
'MVO jaarverslag 2022, Route Samen, Route Duurzaamheid, Route Toekomst' met foto's van Arriva collega's, treinen, bussen en reizigers.

MVO Prestatieladder

De MVO Prestatieladder is een Managementsysteem en certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het certificaat maakt duurzame ontwikkeling concreet en objectief aantoonbaar. Deze Prestatieladder kent 5 niveaus. Klik hier voor meer informatie over de MVO Prestatieladder.

Arriva is officieel gecertificeerd op niveau 3 (behaald december 2021).

Het toepassingsgebied van het MVO Certificaat betreft de onderdelen: Arriva Personenvervoer Nederland B.V. en Arriva Touring B.V.

Arriva Verbindt