Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Een blauw-witte Arriva-trein rijdt over het spoor tussen weilanden met een ondergaande zon en een prachtige wolkenlucht.

Wie we zijn

In Europa reizen jaarlijks 1,5 miljard passagiers van A naar B met Arriva. Om dit succesvol te laten verlopen, zetten meer dan 35.000 betrokken werknemers zich dagelijks met hart en ziel in. Als reiziger kun je hierdoor rekenen op comfortabel en betrouwbaar openbaar vervoer. Op lokaal, regionaal én nationaal niveau. Hiervoor zetten we alle beschikbare middelen in: van bus, waterbus en touringcar tot tram, sneltram en trein.

Groot in Europa
Arriva Group is een van de grootste aanbieders van personenvervoer in Europa, en actief in tien landen. Dit zijn het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Spanje, Polen, Hongarije, Kroatië, Slowakije, Slovenië en de Tsjechische Republiek.

Onze roots
De oorsprong van Arriva ligt in het Engelse Sunderland. In een tweedehands motorfietsenwinkel om precies te zijn, die in 1938 door de familie Cowie werd geopend. Vijftig jaar later stapte dit bedrijf over op busvervoer. In 1997 zette het onder de naam Arriva haar eerste stappen op het vasteland van Europa.