Direct naar inhoud

Onze visie en missie

Een team van duizenden mensen heeft veel potentie. Maar je kunt pas echt bergen verzetten, als iedereen dezelfde doelen en ideeën deelt. Als elk teamlid aan dezelfde toekomst wil bouwen. En als iedereen het eens is over de bestaansreden van het bedrijf. Een gedeelde visie, missie en ambitie zijn daarom onmisbaar. Net als gezamenlijke waarden.

Onze Visie

We werken aan een toekomst waarin openbaar vervoer de beste keuze is.

Onze Missie

We willen de toonaangevende mobiliteitsaanbieder zijn in heel Europa.

Ons Doel

We willen mensen, steden en dorpen op een veilige, betrouwbare en duurzame manier verbinden.

Onze Waarden

Deze waarden geven de kern weer van waar ons werk om draait. En ze tonen het diepe gevoel van trots dat we hebben om deel uit te maken van het Arriva-team.

Onze waarden

We maken van Arriva een super plek om te werken, voor iedereen. We hebben onze constante focus op klanten, werken samen om geweldige resultaten te leveren om zo ons bedrijf te laten groeien. Dit doen we op een verantwoorde, duurzame en sociale manier die de toekomst van onze aarde ondersteunt.

We hebben een continue focus op veiligheid. We vinden altijd manieren om beter te worden in wat we doen. We willen dat iedereen zich welkom voelt, goed werk levert en anderen helpt om hetzelfde te doen. We zorgen goed voor elkaar en ontwikkelen onze vaardigheden, zodat we het maximale uit onszelf halen.

We erkennen alle geweldige dingen die onze mensen elke dag doen. We zetten door als het moeilijk wordt. We leren ervan als dingen niet gaan zoals gepland. En vinden nieuwe oplossingen voor de uitdagingen waar we met elkaar voor staan. Van de energietransitie, arbeidstekort tot de leefbaarheid en bereikbaarheid van dorpen. We gaan de toekomst met elkaar aan!

Wij zijn Arriva Nederland