Direct naar inhoud
Kun je vinden wat je nodig hebt?
Een Arriva Touring-bus met reclame voor 11Fountains in Friesland staat voor een kerk in het zonlicht.

Ook dit is Arriva

Naast openbaar vervoersbedrijf zijn we ook mobiliteitsaanbieder en hebben we een touringcar-tak.

Arriva Touring

Gisteren een leuke schoolreis, vandaag pendelen bij een vliegveld, en morgen helpen bij een treinstoring. Met een vloot van 49 touringcars speelt Arriva Touring flexibel in op allerlei behoeften en noodsituaties. Arriva Touring werkt vanuit vestigingen in Groningen, Amsterdam Schiphol en Maastricht.

Arriva Touring verzorgt het touringcarvervoer voor school- en groepsreizen, dagtochten en evenementen. Ook organiseert het het busvervoer bij treinstremmingen van Arriva en de Busdiensten Airside (pendelvervoer op het platform van Schiphol) en Landside (pendelvervoer van en naar parkeerplaatsen en van personeel). In de Eemshaven verzorgt Arriva Touring het vervoer van en naar de cruiseschepen. En tot eind 2023 verzorgt het de fietsbussen over de Afsluitdijk.

Waar reis jij met Arriva Touring heen? Kijk op www.arrivatouring.nl

Glimble

Met de taxi naar het station, van daaruit verder reizen met de trein, om met een deelfiets op bestemming te komen. Om zo’n reis te eenvoudig plannen en betalen, gebruik je glimble. Met deze gratis app van Arriva plan je reizen helemaal van deur tot deur. Alle vervoersmiddelen kun je erin opnemen, van eigen vervoer tot openbaar vervoer en deelvervoer.

Waar je ook heen wilt, glimble biedt altijd een passende reis. In de app koop je tickets en krijg je reisbegeleiding. De app houdt daarbij rekening met persoonlijke voorkeuren zoals type vervoer, toegankelijkheid, de minste overstappen of de laagste CO₂-uitstoot. Ook voor de zakelijke reiziger biedt glimble oplossingen zoals ritadministratie en declaraties.

Glimble is ontwikkeld door Arriva Nederland en partner Moovit, met als doel om de leefbaarheid en bereikbaarheid van Nederland te vergroten.

Download reisapp glimble vandaag nog en ontdek het gemak.
www.glimble.nl

Hoe de reisapp glimble werkt