Direct naar inhoud

Gratis reizen voor deelnemers EK Petanque

Thema
Sociaal
Publicatiedatum
Geplaatst 20-07-2022

Afgelopen weekend was de finale van het EK Petanque konden alle deelnemers aan het EK gratis met Arriva-bussen reizen.

De finale van het EK Petanque vond plaats in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Omdat Arriva partner is het BrabantSportFonds van medeorganisator BrabantSport, konden alle deelnemers aan het EK gratis met Arriva-bussen reizen.

Door het BrabantSportFonds werd in aanloop naar dit EK een side-event georganiseerd waarbij petanque werd ingezet om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Een prachtige manier om sport in te zetten als sociaal bindmiddel. Daar draagt Arriva graag aan bij!


Meer verhalen van Arriva

Ga naar het overzicht

40ste Profronde Surhuisterveen - samen met Arriva

Wij genieten nog even na van de Profronde van Surhuisterveen. Bij deze editie ging de winst naar Mathieu van der Poel.

Open nieuwsartikel
Sociaal

Een driedelige podcastserie: Arriva heet je welkom bij Arcadia

“Stel je zit in een trein, bus of op de fiets en in plaats van je telefoon te pakken en bijvoorbeeld een podcast te beluisteren, doe je even helemaal niks. Je kijkt om je heen naar het landschap. Kijk eens goed naar wat je ziet en stel je eens voor hoe dat landschap eruit zou kunnen zien over 10 jaar, of over 50 jaar. Wat zou jouw rol daarin kunnen zijn? Kortom, wat je vandaag doet, wat betekent dat voor de wereld van morgen?”

Open nieuwsartikel
Sociaal

Gouda 750 jaar : wie jarig is trakteert!

Feestelijk met mooie kleuren, blakend in de hete juli-zon, rijdt Arriva’s 750 jaar Gouda-bus rond door de stad. “Kom jij ook op ons feest?” staat er met witte letters op.

Open nieuwsartikel

Supertrots op Arriva's inzet voor de TallShips in Harlingen

Wat was het weer gaaf! Met Arriva naar de TallShips in Harlingen. Supertevreden en trots kijkt Arriva terug op haar inzet met mens en materieel voor het TallShips event afgelopen weekend in Harlingen.

Open nieuwsartikel

12.000 bezoekers met Arriva naar het afscheid van tante Rikie

Het kon weer. Gelukkig! Op 14-15-16 en 17 juli was het weer tijd voor de Zwarte Cross. Met Arriva trein en pendelbus werden zo'n 12.000 bezoekers van en naar het festival gebracht.

Open nieuwsartikel

Arriva in beweging bij Bosk

Als trotse hoofdpartner van Arcadia konden wij natuurlijk niet achterblijven.

Open nieuwsartikel